Maak je klaar voor het NK Jiujitsu 2023 in Dordrecht

Op zondag 19 februari vindt het NK jiujitsu plaats in de Optisport Sportboulevard in Dordrecht. Het belooft een spannende dag te worden met deelnemers uit het hele land. In deze blogpost lees je alle belangrijke informatie over het evenement, zodat jij goed voorbereid bent.

Programma Het programma van het NK jiujitsu begint om 08.00 uur met de weging voor ne-waza en duo koppels. Deze deelnemers dienen zich tussen deze tijd met legitimatiebewijs te melden bij de weging. Als je ook aan fighting deelneemt, mag je binnen dit tijdsbestek ook hiervoor inwegen. De weging voor fighting vindt plaats van 11.00 tot 11.45 uur. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur voor ne-waza en duo en om 12.30 uur voor fighting.

Deelnemerslijst Ben je benieuwd welke deelnemers er meedoen aan het NK jiujitsu? Bekijk dan de deelnemerslijst op de website.

Locatie Het evenement vindt plaats in de Optisport Sportboulevard Dordrecht, gelegen aan de Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht. Het is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Kaartverkoop Als supporter kun je entreekaarten voor het NK jiujitsu online kopen, om wachtrijen bij de kassa te voorkomen. Op de wedstrijddag zijn toegangskaarten verkrijgbaar aan de kassa, maar let op: de toegangsprijzen zijn dan €1 duurder dan bij online aankoop. Hieronder vind je de toegangsprijzen voor online aankoop:

Vanaf 15 jaar € 9,-
Jeugd t/m 14 jaar € 5,-
JBN jeugd t/m 14 jaar gratis toegang Leden jeugd t/m 14 jaar hebben alleen gratis toegang op vertoon van de JBN ledenpas. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.
Livestream Kun je niet aanwezig zijn bij het NK jiujitsu? Geen zorgen, het toernooi is ook live te volgen via de livestream op de website.

We wensen alle deelnemers veel succes en supporters een onvergetelijke dag. Mocht je nog vragen hebben of verdere informatie willen, neem dan gerust contact op met de afdeling evenementen via [email protected].